Turkish Marine Post-3.sayıda Türk Gemi İnşa Sanayisi ve yatçılık dikkat çekiyor

ODEK/Oruç Reis Denizciler Klübü adına yayınlanan Turkish Marine Post adlı gazetenin 3.sayısı basılarak dağıtımına başlandı.

Halihazırda kimyasal tanker alanında yatırımlarını sürdüren Transal Denizcilik'in 2012 yılında Türkiye'deki 5 firmadan biri olma hedefi ve Ereğli Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şen'in Türk gemi inşasının kriz dolayısıyla içine çekildiği ortamda alınması gereken tedbirlere dikkat çektiği haberleri öne taşıyan gazetede; Türk gemi inşasına, yabancı, özellikle Avrupalı yatırımcıların ilgi ve yatırımlarını aktaran haberse ana konu olma özelliğini taşıyor. HSH Nordbank'ın Türk Bayrağı'na yönelik olumsuz tavrının da ele alındığı 3.sayıda ayrıca yat turizmiyle ilgili gelecek hedefleri değerlendiriliyor.

Öncelikle Türk denizciliğini ve sonra ODEK üyelerini dünyaya tanıtma maksadıyla İngilizce hazırlanan yayın 3 bin adet basılarak 1500 kadarı 5 kıtadan ilgili kurum ve kuruluşlara gönderiliyor. Kalanı ise yurtiçi ve dışında Dernek'çe katılınan fuar ve organizasyonlar ile Dernek'çe gerçekleştirilen ziyaretlerde dağıtılıyor.

Turkish Marine Post web sitesi 3. sayı haberleri ile güncellendi. Siteye ulaşmak için www.turkishmarinepost.com tıklayınız.

Editör: TE Bilişim