İpek Kıraç yönetimindeki Sirena Marine “Yılın Üreticisi”seçildi

 Kıraça Grubu şirketlerinden ve Türkiye’nin en büyük yat üreticisi Sirena Marine İngiliz Sailing Today dergisinin 2015 yılı ödüllerinde “Yılın Üreticisi” seçildi.

Bursa, Orhangazi’deki Sirena Marine fabrikasının kendi tasarım ve mühendislik ekiplerinin üstün tasarım ve yüksek kalite standardındaki üretimi ile aldığı ödül 11 Eylül’de Southampton Boat Show’da yapılan törende Sirena Marine ekibine verildi. Ödül, denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri tarafından geçtiğimiz yıl yeni model lansmanları, başarılı satış sonrası ve pazarlama operasyonları yürüterek dikkat çeken üreticiye veriliyor.

Derginin editörü Sam Fortescue ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Adaylar arasından oybirliğiyle Sirena Marine seçildi. 2013’ün son aylarından bu yana dergimizde de test yazısına yer verdiğimiz Azuree 46 ve Azuree 33C ile gösterişli Euphoria 54’ün yanı sıra üretimi devam eden Euphoria 68 ve 2016 yılında üretimi planlanan Euphoria 84 ile lansman telaşı hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Sirena Marine, 2006 yılında üretime başlayan bir şirket olarak yüksek kaliteli yelkenli markalarıyla büyük bir başarı yakaladı. Daha fazlası için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim