Peri Yachts`ın ilk su perisi denize indi

Peri Yachts`ın yat arenasında çok ses getirecek yeni Peri serisinin ilk teknesi, 29 metrelik `Quantum` deniz üzerindeki yerini aldı. `Quantum`, Peri Yachts`ın Antalya Serbest Bölge`deki tersanesinde üretildi.
 
Eylül ayında, en önemli uluslararası yat fuarlarından biri olan Monaco Yacht Show `da dünyadaki yat meraklılarının beğenisine sunulacak olan `Quantum `, konuklarının rahatça güneşlenebileceği geniş güverte alanları, ultra lüks donanıma sahip konforlu odaları, dekorasyonundaki dingin ve huzur verici renkleriyle büyük ilgi topluyor .


Peri grubunun en hafif ve en hızlı modeli olan `Quantum `u yapısındaki epoksi kompozit malzeme üstün performans düzeyine ulaştırıyor. Ayrıca bu teknoloji sayesinde sağlamlık, uzun ömür ve güçlü performans sağlanıyor. Dış mekanda olduğu gibi iç mekanda da bir çağdaş tasarım başyapıtı olan `Quantum `, bir master, bir VIP , iki misafir kabini ile kullanıcısına, bu boyuta alışık olunmayan büyüklükte, geniş aileleri ağırlayabilecek kapasitede bir hacim sunuyor.


Bill Dixon ve High Modulus`un yüksek mühendislik dehasını, Scaro Design `in çekici tasarımını ve Peri Yachts `ın üstün işçiliğini bir araya getiren `Quantum `, ancak daha büyük yatlarda bulunan en modern seyir ve haberleşme cihazlarıyla donatılmış iki kontrol istasyonuna sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Jet ski de dahil olmak üzere çeşitli su sporları araçlarıyla donatılmış olan `Quantum `, yüksek standartlardaki kalitesini almış olduğu RINA klasifikasyonuyla belgelendiriyor.


Peri Yachts , gelecek dönemde global satış ağına İngiltere , Almanya , Rusya ve İtalya `yı da eklemeyi planlıyor. İkinci tersanesini sonbaharda devreye sokacak olan Peri Yachts , gelecek 3-5 yıl içerisinde, dünyada ve sektörün can damarı olan Akdeniz `de, sektörün önde gelen kompozit yat üreticilerinden biri olmayı hedefliyor.

Haber7
 

Editör: TE Bilişim