GİSBİR, Norveç'in Stavanger şehrinde bugün başlayan ONS 2016 (Offshore Northern Seas) Fuarı’na katılım gösteriyor.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), her iki yılda bir Norveç’in Stavanger şehrinde düzenlenen ve bu yıl 29 Ağustos - 1 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek ONS ( Offshore Northern Seas) Fuarı’na, fuarın prestijli hollerinden 5’inci holde yer alan 5560 numaralı standıyla katılım gösteriyor. 

GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Aydın ALAFTAN ve GİSBİR Genel Sekreteri Kemalettin GÜR’ün yanı sıra 30 yılı aşkın offshore tecrübesine sahip Per Tore URDSHALS da GİSBİR'i temsilen yer alıyor. Per Tore URDSHALS'ın, Songa Offshore, Smedvig Offshore, Premium Drilling (COSL), PBR Engineering, RGM Well Intelligence AS, SDS Drilling, NFDS, Marine Drilling ve Sevan Drilling gibi Norveç merkezli ve uluslararası offshore şirketlerinde ve dünya genelinde uzun yıllar icra ettiği üst düzey görevler bulunuyor. 

GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Aydın ALAFTAN, GİSBİR'in ilk kez stand ile katılım gösterdiği ve 10 holde büyük bir katılımla gerçekleşmekte olan ONS 2016 Fuarı'ndan, Türk tersanelerinin ve Türk gemi inşa sanayinin kısa ve orta vadede fayda sağlayacağını değerlendirmektedir.

Editör: TE Bilişim