GİSAN'IN ÜRÜN PORTFÖYÜ GENİŞLİYOR

Gisan Tersanesi, yeni yakıt depolama ve şamandıra elleçleme gemisinin kızağa koyma törenini gerçekleştirdi.
 
Gisan Tersanesi tarafından kontratı Haziran'da tamamlanan ve Altınova'daki tersanede yapımına başlanan yeni yakıt depolama ve şamandıra elleçleme gemisinin kızağa koyma törenini gerçekleştirdi.

Gisan Tersanesi, hem Tuzla hem de Altınova'daki tersaneler bölgesinde yeni inşa ve tamir faaliyetlerini sürdürüyor. Firma, kızağa koyulan nb50 gemisinden başka, yapımına Tuzla tersanesinde devam edilen 21.000 dwt kimyasal tanker ve 6.000cbm kapasiteli asfalt tankeri ile büyümeye ve portföyünü zenginleştirmeye devam ediyor.

Sektördeki krize rağmen yatırımlarına devam eden Gisan tersanesi, geçtiğimiz Mayıs ayında da 7.800 dwt ice 1a kimyasal tanker gemisini üç gemiden oluşan işletme filosuna dahil etmiş ve uluslararası denizlerde işletmeye başlamıştı. Hala yapım aşamasında olan 6.000 cbm asfalt gemisine ait 800 tonluk yakıt tankerinin yapımı ise Altınova tesislerinde devam etmekte.

Gisan, önümüzde yıl faaliyete geçirmeyi planladığı ıslak havuzla ilgili yatırımına ve tamir faaliyetleri ile gelişimini hızlandırmaya gayret ediyor.

Törene katılanlar arasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Acar Doğan ve daire başkanları yer aldı.

 

Editör: TE Bilişim