AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz, vefat eden Mehmet Kırkıncı Hoca ve Ali Tanfer’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.
Milletvekilleri Ilıcalı ve Deligöz, dün son yolculuklarına uğurlanan Kırkıncı Hoca ile AK Parti eski Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer’in ağabeyi Ali Tanfer’in yakınlarına baş sağlığında bulundular. Taziye ziyaretinin ardından Tortum ilçesine giden milletvekilleri muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
ILICALI:" İNOVATİFİ KENDİ MESLEĞİMDE UYGULAYAN BİRİYİM"
Ziyaretlerin ardından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)’nın düzenlediği ‘İnovasyon Girişimcilik ve Bardak’ konulu konferansa katılan Milletvekili Mustafa Ilıcalı, "Biz İnovatif Girişimciliği trafik güvenliğinde uyguluyoruz. Milletvekili olmadan önce Sayın İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın trafik üzerinde danışmanlığını yaparken trafik kazalarına yönelik inovasyon çalışmalarımız oldu. Genç girişimcilerin bilişim ve inovasyonla çok yakından ilgilenmesini arzuluyorum. Çünkü devletimizin genç girişimcilere ihtiyacı var" şeklinde konuştu.
Kaynak: iha