Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi ve Gönüllü gençler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Pasinler Aşıtlar Köyü öğrencilerini sevindiren gençlik liderleri alkış aldı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Pasinler ilçesine karargah kurdu. Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler, Aşıtlar Köyü’nde öğrencileri ve öğretmenleri mutlu eden bir etkinliğe imza attı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Palandöken Gençlik Merkezi ile gönüllü gençler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Pasinler İlçesi Aşıtlar Köyü İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.
ÖĞRETMENLERE KARANFİL, ÖĞRENCİLERE GİYSİ
Palandöken Gençlik Merkezi Gönüllüler Kulübü üyelerinin ‘Gözlerindeki Umut Işığı Siz Olun’ sloganıyla başlatmış oldukları etkinlik kapsamında köy okulunda eğitim gören öğrencilere atkı, bere, bot ve kırtasiye malzemesi hediye ederek mutluluklarına ortak oldular. 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle köy okulunda görev yapan fedakâr öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlayarak karanfil hediye ettiler.
MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler ise köy okullarında görev yapan öğretmenleri hatırlamanın kendileri için oldukça anlamlı olduğunu belirterek, Palandöken Gençlik Merkezi çalışanlarına ve gönüllülerine teşekkür ettiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Öğretmenlik insanlık tarihinin en kıymetli mesleğidir. Yeniliği, gelişmeyi ve bilimi gençlerimize anlatarak doğruluk, dürüstlük ve bilgiyle evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan bu kutsal mesleği yapan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Güçlü bir Türkiye için öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca bu anlamlı etkinliğe emek veren Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok’a, Gençlik Liderlerine ve Gönüllülerine teşekkür ediyorum. Erzurum GHSİM ve gençlik merkezleri olarak insan odaklı projelerimiz ile faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürecek” dedi.
Kaynak: iha