Deha Dedektör Genel Müdürü Halit Türkyılmaz, “Yeni girişimciler için şu anda yapılacak en karlı yatırım dedektör bayiliği.” dedi.

Türkyılmaz, bayiliğin küçük yatırımlar ile önemli gelirler getirdiğine işaret ederken de “Konuta yatırım yapsanız bile örneğin 500 bin liraya ev alıp, kiraya verildiğinde geliriniz maksimum para 2 bin lira olur. Fakat dedektör bayiliğine yapılacak olan yatırım miktarı 150 bin lira olduğu takdirde gelir de 10-15 bin lirayı bulur.” ifadelerini kullandı.

Deha Dedektör’ün faaliyetlerine değinen Türkyılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Şirketimiz şu anda Türkiye’nin 6 bölgesinde bayiliği olan ve dünyaca bilinen dedektör markalarının satışını yapan bir firma. Sene sonuna dek 20 adet bayilik daha vermeyi planlıyoruz ve gerekli olan tüm teknik yardımı da sunuyoruz.”


Define arama faaliyetlerinin popüler hale geldiğini dile getiren Türkyılmaz, şöyle devam etti:

“Bana göre Türkiye’nin yüzde 80’i gizli definecidir. Yani ailesinde bunu ya dedesi yapmıştır ya yeğeni ya bir başka akrabası yapmıştır. Fakat bu öyle cihazı alıp, hemen define aramaya başlamakla olmaz. Türkiye’de kurumsal olmayan birçok firma var. Bir cihaz alırken, firmanın yapılacak aramayla ilgili eğitim vermesi gerekir. Cihazı kullanma eğitimi vermesi gerekir. Bunlar yapılmazsa, yapılacak tüm aramalar boş bir hayalden öteye geçemez.”

Cihan
Kaynak: cha