İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 21.GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ KONUĞU ZENITH GEMİ İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. 
 
 İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından 21.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günlerinin bugünkü konuğu Zenith Gemi İşletmeciliği A.Ş idi.Şirketi temsilen Kpt. Barış Ziya KAYA, Kpt. Hasan ERÇİÇEK, Kpt. Gürol ZORER ve Kpt. Saygın SUNER katıldı. 

 

 

 Konferansa şirketi tanıtan bir sunumla başlayan Zenith Gemi İşletmeciliği A.Ş. yetkilileri Scorpio şirketi hakkında bilgilendirme yapıp bu şirketin gemilerini işlettiklerini belirttiler.Şirket yetkilileri aynı zamanda şirket filosu hakkında bilgilendirme yaptılar.Personel alımında dikkat edilen hususları anlatan şirket yetkilileri şirketin avantajları hakkında da önemli noktalara değindiler.Daha sonrasında şirket yetkileri stajyerler için yapılan eğitimlerden bahsedip stajyer ve stajyer adaylarına gelecek için tavsiyelerde bulundular. 

 
 
 

Şirket yetkilileri konferansın sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtladıktan sonra kokteyl alanına geçtiler.Burada da sohbet ortamında bire bir kendilerine yöneltilen soruları cevapladıktan sonra öğrenciler tarafından okuldan uğurlandılar. 

                          

Editör: TE Bilişim