5.YTÜ Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği tamamlandı

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Gemi ve Denizcilik Kulübünün katkılarıyla 3-4 Ekim tarihleri arasında Yıldız Kampüsü Oditoryum'da beşincisini düzenlenen 5.Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği tamamlandı.

Bu yılki 5.YTÜ DENİZİN YILDIZLARI ETKİNLİĞİNİN Koordinatörlüğünü Gemi Makine İşletme Mühendisliği öğrencisi Lisan Taha Açın yaptı. Sektörün önde gelen firmaların katıldığı Denizin Yıldızları Etkinliğinde bu yıl bir başka çoşku vardı.350 ye yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen programa sadece YTÜ Denizcilik Fakültesi yanında Deniz Harp Okulu Mezunu Denizcilerde katıldı.

3 Ekim Pazartesi günü açılış 10.00'da başladı.Etkinliğin açılış konuşmalarını Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Yılmaz , Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin Üst, GEMİMO Başkanı Müh. Feramuz Aşkın gerçekleştirdi

Öğle arasının ardından İnce Denizcilik , VBG Bilka Denizcilik ve MSC Turkey sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtladı.

İkinci oturum 4 Ekim Salı Günü saat 10.00' da başladı.Denizin Yıldızları sektör- öğrenci buluşması etkinliğinin sabah oturumunda Geden Line ve Turkon Holding , Öğle arasından sonra ise Kıran Holding,Chemfleet-CSM Denizcilik, Çebi Denizcilik sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtladı ve Yıldız Kampüsü Oditoryum'da beşincisini düzenlenen 5.Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği tamamlandı. 

Editör: TE Bilişim