Türk Loydu, “Gemi ve Deniz Yapılarında Yorulma Eğitimi” Düzenliyor 

Gemi ve Deniz Yapılarında Yorulma Eğitimi sektörümüzde eksik olan bilgiyi sağlamayı amaçlamakta olup, “Başlangıç Eğitimi“ sonrasında “İleri Düzey Eğitim“ gerçekleştirilecektir. 

Eğitim süresince; tasarım, üretim ve onarım konularının yanı sıra; gemilerin ve deniz yapılarının ömürleri boyunca yapılması gereken yorulma değerlendirmesi konusu da ele alınacak ve sektördeki pratik uygulamalar tartışmaya açılacaktır. Kimler katılmalı? Dizaynerler, tersane mühendisleri, gemi ve deniz yapıları ile ilgili muayene, bakım, onarım faaliyeti yürütme sorumluluğu olan teknik, yöneticiler 

Eğitmen: Dr. Özgür ÖZGÜÇ Dr. ÖZGÜÇ; İTÜ’den aldığı Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliği eğitiminden sonra tekne mukavemeti ve yorulma alanında yaptığı çalışmalarla UK Glasgow Üniversitesi’nden Doktora ünvanı almıştır. 

Dr. ÖZGÜÇ; gemiler ve deniz yapıları ile uzmanlık alanına yönelik çalışmalarını Bureau Veritas, Det Norske Veritas Norway & Singapore, INPEX E&P, TOTAL E&P South Korea gibi şirketlerde 15 yıl boyunca yönetici ve uzman düzeyinde sürdürmüş olup; aynı zamanda bu ülkelerde; dizaynerlere, tersanelere ve armatörlere yönelik eğitimler ve seminerler sunmuştur. Son 15 yılda uluslararası bilimsel dergi ve konferanslarda yaklaşık 20 çalışması yayınlanmıştır. Dr. ÖZGÜÇ halen Türk Loydu Vakfının kurmuş olduğu TL Teknopark Arge Ltd Şirketinin Müdürü olarak görev yapmakta olup; savunma sanayi projeleri başta olmak üzere denizcilik sektörümüze analiz ve Arge alanlarında olduğu kadar uzmanlık alanlarında verdiği eğitimler ile de destek vermektedir 

Tarih: 22 AĞUSTOS 2016 
Eğitim Saatleri: 09:30–17:00 
Eğitim Yeri: TÜRK LOYDU 
Adres: Tersaneler Cad. No: 26 Tuzla - İSTANBUL 

 İlgili eğitime katılmak isteyenlerin 16 Ağustos 2016 saat 17:00 a dek başvuru yapmaları beklenmektedir. Eğitimler hakkında daha detaylı bilgiyi, Türk Loydu Dış Eğitim Hizmetleri Birimimizden [email protected]  eposta adresine yazarak ya da telefon (0 216 581 37 12/52) ederek öğrenebilirsiniz.
Editör: TE Bilişim