Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Kariyer Günlerinin 8’incisinin açılış oturumu 16 Kasım 2018 Cuma günü Beykim Petrolcülük ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Serdar GÜR’ün katılımı ile başladı.

Beykim Denizcilik olarak, Fakültemizin açılışından bugüne düzenlenen her kariyer günlerine katılmaktan büyük keyif duyduğunu ifade eden Serdar GÜR, filo gemileri güverte stajyeri kadrosuna, öncelikli olarak Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi öğrencilerinden yer verdiğini ve bu konudaki memnuniyetlerini ifade etti.

Şirket olarak stajyerlerden beklentilerini dile getiren ve bu konuda önem verdikleri hususları öğrencilere aktaran GÜR, ayrıca stajını Beykim Denizcilik’te yapmış öğrencileri zabit olduklarında öncelikli istihdam ettiklerini vurguladı.

Filosundaki 5 kimyasal tankere bu yıl bir yeni gemi daha ekleyerek gemi sayısını 6’ya çıkardıklarını ifade eden Serdar GÜR, tüm gemilerinde Türk Bayrağı dalgalandırdıklarını belirtti. İlk kez bu yıl 1 bayan stajyer alacaklarının müjdesini de veren GÜR, bu öğrencinin Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinden olacağını dile getirdi.

Konuşmasının devamında, kimyasal gemilerde çalışmanın zorluklarından ve iyi yönlerinden de bahseden Serdar GÜR, bu konuda şirketinde bir önceki yılda staj yapmış öğrencilerimizle birlikte önemli tavsiyeler verdi.

Öğrencilerin merak ettiği konularla ilgili soruları alan Serdar Gür, tüm içtenliği ve açıklığıyla sorulara yanıt verdi. Oturum teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim