Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi kariyer günleri  YMN Tanker ile devam ediyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi 8. Kariyer günleri kapsamında denizcilik şirketlerini ağırlamaya devam ediyor.Kariyer günleri gerek sektörü tanıma, gerekse staj bulma açısından genç zabit adayları için büyük bir fırsat teşkil ediyor.29 Kasım 2018 Perşembe günü düzenlenen oturumda YMN Tanker Deniz İşletmeciliği A.Ş.’i temsilen Personel Müdürü Sn. Cemal Şenay’ı ağırladı.
 
Oturuma samimiyet ve içtenlik ile başlayan Sn. Şenay YMN Tanker filosundaki 8 gemisi hakkında bilgiler sunarken 4 yeni gemiyi daha bünyesine ekleyeceklerinin de müjdesini verdi.Gemilerinin Türk yapımı olduklarını aynı zamanda Türk personel ile işletildiklerine de dikkat çekti.

 Şirketin Nozzle uygulaması hakkında bilgiler ve örnekler sunan Sn. Şenay bu uygulamanın şeffaf ve hızlı bir değerlendirme sağladığını ayriyeten personel gelişim takibini kolaylaştırdığını aktardı.Fakültemizden, daha önce şirketinde staj yapmış öğrencilerimizin değerlendirme formlarından örnekler sunarak sistem işleyişini net bir açıklıkla gösterdi.
 
Uzun yıllar tanker sektöründe bulunduğunu ifade eden Sn. Şenay denetimler,çalışma koşulları ve en önemlisi tanker temposu hakkında tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı.Tanker gemilerinde çalışmanın zor olduğunu belirten Sn. Şenay stres yönetimi ve kişinin kendini güncel tutmasının önemine vurgu yaptı.



 Şirketinde 2 yılda 65 stajyere yer verdiğini söyleyen Sn. Şenay stajyerin gemilerinde daha çok zabit adayı olarak gördüklerini ve buna yönelik çalışmalar yaptığını ifade etti.Çalışanların sosyal yaşam alanlarının şirketleri için önemli olduğunu ve buna yönelik gemilerinde internet,sauna,havuz,oyun ve eğlence alanları gibi imkanlar sunduklarını dile getirdi.


 
Oturum sonunda öğrencilerin merak ettiği konularla ilgili soruları alan Sn. Şenay tüm içtenliğiyle sorulara yanıt verdi.Oturum teşekkür plaketi taktimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim