Tersaneler ve Limanlar için Sürdürülebilir Çevre Yönetim Sistemleri Semineri

Türk Loydu ve Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile “Tersaneler ve Limanlar için Sürdürülebilir Çevre Yönetim Sistemleri” konusunda, ortaklaşa bir seminer düzenleniyor.

New Orleans Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bhaskar Kura’nın konuşmacı olarak katılacağı ve ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte; katılımcılara tersaneler ve limanlar ile ilgili çevre yönetim sistemleri konularında detaylı bilgi verilecek. Seminer boyunca ayrıca tersanecilik ve limancılık alanlardaki eksikliklerin gözden geçirilmesi, bu süreçte uyulması gereken kurallar, oluşturulması gereken prosedürler ve düzenlenmesi gereken eğitimler, vb. konular ele alınacak.

New Orleans Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Prof. Dr. Bhaskar Kura, aynı zamanda New Orleans Üniversitesi bünyesinde hizmet veren ve denizcilik endüstrisinde çevresel mükemmellik, iş güvenliği ve temiz / sürdürülebilir üretimi teşvik etmek amacıyla çalışmalar yapan Deniz Çevre Kaynakları ve Bilgi Merkezi Müdürüğü görevini de yapıyor.

Türk Loydu ve Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında sektörel alanlarda bilgilendirme ve bilinçlendirme amaçlı seminerler ve eğitimlerin ilki olan bu seminer sonunda gerçekleştirilecek olan “soru ve cevap” kısmında Prof. Dr. Bhaskar Kura katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacaklardır.

Türk Loydu tarafından yapılan açıklamada; Türk Loydu ve YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan işbirliği protokolü kapsamında sektörel etkinlikler ve eğitimlerin devam edeceği belirtilmiştir.

Tarih: 06 Şubat 2017, Pazartesi

Saat: 14 : 00

Yer: Prof. Dr.Teoman ÖZALP Konferans Salonu

TÜRK LOYDU Tersaneler Caddesi No:26 Tuzla- İstanbul

Katılım Ücretsiz

LCV: Cihan SANCAR – [email protected] 0 216 581 38 42

Kontenjan sınırlı olduğundan kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Editör: TE Bilişim