RTEÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KARİYER GÜNLERİNDE ATLANTİK DENİZCİLİĞİ AĞIRLADI

Recep Tayyip Erdoğan Denizcilik Fakültesi’nde geleneksel olarak düzenlenen 6. Kariyer Günlerinde Atlantik Denizciliği ağırladı. 4 Kasım 2016 Cuma günü gerçekleşen oturum R.T.E. Denizcilik Fakültesinde yoğun katılım sebebiyle 3 saat sürdü.

Abi kardeş ortamında samimi bir sohbet gerçekleştirildi.Dünya Denizcilik Günü etkinlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.Tanker piyasası ve tüm denizcilik sektörü masaya yatırıldı. Şirket temsilcileri Kaptan Emre Sözen , Kaptan Hünkar Keskin öğrencilere kendilerini hangi alanlarda geliştirmesi gerektiği ile ilgili tavsiyelerde bulundu.



Şirket temsilcileri okulda abi kardeş aynı zamanda deniz örf adetlerine uygun hiyerarşik sisteme sahip olduğumuz için övgüler de bulundu.Denizcilik örf adetleri ve hiyerarşik yapının devam ettirmemizin okulumuza olumlu yansıyacağını belirtti.

Türk Denizciğini endişelendiren bir konu olan beyaz bayraktan gri bayrağa düşme endişesi öğrencilerimiz tarafından dile getirildi ve Türk Denizciliğine ne gibi olumsuz sorunlar yaratacağı soruldu.Şirket yetkilileri gemilere çok sıkı ve detaylı denetimler yapıldığını ifade ettiler.Bu sorumluluğun şirketlerde olduğunu ekleyip üstlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirttiler.Gemilerde ki personel değişimlerini belli bölgelerdeki yaşanan sorunlar hariç değişimleri tam zamanında yaptığını belirtmesi öğrencilerimiz tarafından olumlu karşılandı.Atlantik Denizcilik; tanker filosuna sahip olduğu için gemide ve şirkette aşinalık eğitimi verdiğini belirtti.

Şirket temsilcileri Kaptan Emre Sözen ve Kaptan Hünkar Keskin’e okul adına verilen plaketlerin verilmesiyle öğleden sonraki oturum sonlandırıldı.
Editör: TE Bilişim