PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ ve TURMEPA ortaklığında denizcilere özel sertifika programı

Piri Reis Üniversitesi, 21 yıldır denizleri koruma misyonunu başarıyla sürdüren DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ile yeni bir işbirliğine imza attı.

YAT, MEGA YAT ve MARİNA ÇALIŞANLARINA YÖNELİK hazırlanan özel farkındalık eğitimini kapsayan sertifika programı, 19 Mart’ta Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde başlıyor. Hazırlanan sertifika programı ile yat kaptanlığı ehliyeti almış kaptanların teknik hizmet sunumunu geliştirme, yat ve marinalarda konuk memnuniyetini artırmanın yanı sıra katılımcılarda denizlerin ve çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmak da amaçlanıyor. Böylece sürdürülebilir ekosistem ve turizm için sektörde bilinçli ve çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilmesi sağlanacak.

19 Mart – 15 Mayıs tarihleri arasında hafta sonları gerçekleştirilecek 90 saatlik eğitim programı sonunda katılımcılar, Piri Reis Üniversitesi ve TURMEPA imzalı sertifikaları almaya hak kazanacak.

Sertifika Programı Konu başlıkları: Konuk Memnuniyeti Yat ve Marinalarda Teknik Hizmet Sunumu İlgili Çevre, Kültür ve Tarih Konuları

Detaylı bilgi için:

Piri Reis Üniversitesi: www.pirireis.edu.tr Sürekli Eğitim Merkezi: www.pusem.com
Editör: TE Bilişim