Pearl Naval PRÜ Kariyer Günü Etkinliklerine Katıldı

Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen kariyer günleri başladı. Pearl Naval etkinliğe katılan ilk konuk şirketlerden biri oldu.

Pearl Naval İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Özge Ataman, Operasyon&Kiralama Müdürü Kpt. Atılım Eren'in katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte Piri Reis Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Pearl Naval yetkilileri şirket politikalarını anlattıktan sonra karşılıklı soru cevap şeklinde sıcak bir havada geçen etkinlikte genç meslektaşlarına denizcilik ile ilgili genel tavsiyelerde bulunarak; Türk personelinin önemini vurguladılar. Ayrıca genc denizcilerin güzel soruları ve cevaplarda önem teşkil etti.

Ayrıca ülkemizde ve global anlamda sektörel değerlendirme, denizcilik örf adetlerininden de bahsedilen toplantıda öğretim görevlileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. Daha sonra Üniversiteyi öğretim görevlileri ve öğrenci temsilcileri eşliğinde  gezen Pearl Naval temsilcileri Universite ile ilgili detaylı bilgiler aldılar.

Editör: TE Bilişim