KTU DUIM 23. Dönem Mezuniyet Töreni

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 10 Haziran Pazartesi günü Muammer Dereli yerleşkesinde gerçekleştirildi.

1996 yılından bu yana aktif olan ve bu güne kadar sektöre 813 mezun kazandırmış olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü aynı zamanda Dünya Denizcilik Üniversiteleri Birliğinin (IAMU) bir üyesi. Bölümün 20.dönem mezunlarının da verilmesiyle, Trabzon’dan dünya denizcilik sektörüne 56 Uzakyol Vardiya Zabiti daha kazandırmanın mutluluğu yaşandı.

Mezuniyet törenine Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper ÇIĞ, Sürmene Liman Başkanı Hakan SEYMEN, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki ÇAKIR, Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz AŞKIN, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih BOSTANCI, Türk Loydu Vakfı Başkanı Cem Melikoğlu, KTÜ DUİM Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şakir TOSUN, İnce Denizcilik Operasyon Müdürü Mustafa BALMUK, Düzgit Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Serhat ACAR, Lucent Denizcilik Genel Müdür Yardımcısı Gökhan BAĞIŞ, akademik ve idari personel, bölüm mezunları ve öğrenci aileleri katılım gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, mezun öğrenciler adına bölüm birincisi Uzakyol Vardiya Zabiti HÜROL HOCEK'in konuşması ve protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmalar sonrası gerçekleştirilen geleneksel flama değişim töreni sırasında gönderdeki 20.dönem mezunlarına ait TANGO flamasının yerini 21.dönemde mezun olacak öğrencileri temsil eden UNIFORM flaması aldı.

Editör: TE Bilişim