KTÜ DUİM Kariyer Günleri başladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü 2016 Kariyer günleri geçtiğimiz hafta Bilka, Atlantik ve Er Denizciliğin katılımıyla başladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünde 2016 Kariyer günleri 2 Kasım’da başladı.Öğrenciler ile şirketler arasında köprü kurulması amaçlanan geleneksel kariyer günlerinin bu seneki ilk konuğu Bilka Denizcilik oldu.

Bilka Denizcilik Personel Müdürü Ali Çamur ve Operasyon Müdürü Metin Yelkenci şirket olanakları ve stajyer politikaları hakkında öğrencilere bilgi verdi.Ardından soru-cevap şeklinde devam eden etkinlik plaket töreniyle sona erdi.

Kariyer günlerinin ilk haftası 4 Kasım’da Atlantik ve Er Denizciliğin katılımıyla devam etti.Atlantik denizciliği temsilen bölüm mezunlarından KTÜ DUİM Mezunlar derneği başkanı ve Atlantik Denizcilik DPA/ HSEQ Manager Hünkar Keskin ve yine bölüm mezunlarından Atlantik Denizcilik HSEQ Sup’intendent Emre Sözen öğrenciler ile bir araya geldi.

Şirket hakkında yapılan sunumun ardından öğrenciler ile sektörün durumu ve geleceği hakkında sohbet edildi, öğrencilere tavsiyeler verildi ve soruları cevaplandı.

2016 Kariyer Günleri’nin 4 Kasımdaki etkinliği ER Denizciliğin katılımıyla devam etti.ER Denizcilik Personel Müdürü Atila Telli ve ER Denizcilik gemi kaptanlarından Emrullah Özkan öğrenciler ile buluştu.Öğrencilere şirket hakkında bilgi verildikten sonra soru-cevap şeklinde konferansa devam edildi.Gemi kaptanından gemi hayatı hakkında bilgiler ve tavsiyeler alındı.

Konferans plaket töreniyle son buldu ve böylelikle kariyer günlerinin ilk haftası sonlanmış oldu.

Editör: TE Bilişim