İTÜ DF'de Kariyer ve Sektör Günleri'nin ilk konuğu U.N. RO-RO oldu

U.N. RO-RO Deniz İşletmeciliğinden İnsan Kaynakları Müdürü Seran YÜZBAŞIOĞLU, Deniz Personel Enspektörü Uğur DEMİR, Güvenlik ve Kalite Müdürü Bülent CİHANGİROĞLU ve okulumuz mezunu Kpt. Emrah ÖZKAN İ.T.Ü. Kariyer Kulübü tarafından organize edilen Sektör Günlerinin ilk konuğu olarak Denizcilik Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.



 Konferansa şirket hakkında bilgiler içeren sunum ile başlayan yetkililer Türkiye'deki RO-RO taşımacılığı ile ilgili bilgi verdi. Şirketin sektörde lider konumda olduğunu, gün geçtikçe geliştiklerini, RO-RO taşımacılığını çeşitlendirerek sektörün gelişiminde büyük katkıları olduğunu belirtti.

 Şirketin RO-RO taşımacılığının yanı sıra özellikle sosyal sorumluluk projeleri ile ilgilendiğininde  üstünde duran Sn.Seran YÜZBAŞIOĞLU bu alanda bir çok kurumla anlaşmalı olduklarını ve karşılıklı projeler yürüttüklerini, gelecek yıllarda da bu çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. Resim Konferans sonunda şirket yetkilileri ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirip okulumuzdan ayrıldılar.      
     
Editör: TE Bilişim