İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında İstanbul gezisine gönderilen 45 öğrenci, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Hakkâri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında 19-22 Ekim 2017 tarihleri arasında değişik okullarda öğrenim gören ve daha önce hiç il dışına çıkamayan 45 öğrenciden oluşan ilk kafile uçakla İstanbul’a gönderilmişti. İstanbul’da Sultan Ahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Panorama 1453 Tarih Müzesi, Eyüp Sultan Camii’ni ziyaret eden ve boğazda tekne turu yapmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, bugün İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve öğretmenleriyle birlikte Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret etti.

Vali Toprak, yakından ilgilendiği öğrencilerle bir süre sohbet ederek, bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

İstanbul’da güzel bir tatil geçirdiklerini belirten öğrenciler ise, Vali Toprak’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında değişik okullarda öğrenim gören toplam bin 200 öğrenci, gruplar halinde İstanbul ve Muğla gezisine gönderilecek.
Kaynak: iha