GMO GEMİSEM Sektöre Yönelik Eğitimler Düzenlemeye Devam Ediyor…

Bugün, dünyada binlerce şirket ANSYS yazılımını ürün geliştirmenin tasarım ve optimizasyon aşamalarında temel bir parça olarak kullanmaktadır. Gelişmiş çözücüsü sayesinde hızlı ve gerçeğe yakın sonuçlar elde edilirken, bu çözücü hareket edebilen ve deforme olabilen sayısal ağların (mesh) kullanımını ve paralel, işlemlerdeki üstün performans kabiliyetini de sunmaktadır.

1970 yılından beri geliştirilmekte olan ANSYS programı pek çok temel mühendislik dalında etkin bir biçimde kullanılmaktadır. Yaklaşık 47 yıldır geliştirilen bu program günümüzde en çok tercih edilen programların başında gelir. ANSYS programının farklı mühendislik çalışmaları için üretilmiş farklı bileşenleri bulunmaktadır.

GEMİSEM tarafından düzenlenen iki hafta sonu süren “ANSYS ile Yapısal Analiz Eğitimi ” 04-05-11-12 Kasım 2017 tarihlerinde yoğun ve aktif katılımla Gemi Mühendisleri Odası’nda gerçekleşti.

Eğitim, Simutek Mühendislik firmasından, Sayın Kadir Özdemir tarafından verildi.

Gemi Mühendisleri Odası sektöre yönelik eğitimler düzenlemeye devam edecek. Sıradaki eğitim ise 23 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecek olan “Ar-ge ve Tasarım Merkezleri” eğitimi.

Editör: TE Bilişim