GENÇ GMO 5. ÖĞRENCİ ÇALIŞTAYINA HAZIR !

 TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu, 43. Dönem’den itibaren gelenek haline getirdiği Öğrenci Çalıştayı ‘nın 5. Sini 12-13 Aralık 2017 tarihinde Tuzla Ay Yıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirecek.

Gemi Mühendisliği öğrencilerinin meslekli gelişim ve dayanışmalarına katkıda bulunacak olan çalıştayın hazırlıkları, 26.11.2017 tarihinde Oda merkezinde yapılan son öğrenci komisyonu toplantısıyla birlikte tamamlandı.

Gemi Mühendisliği Haftası kapsamsında düzenlenecek olan etkinliğe İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gemi inşaatı mühendisliği bölümlerinden toplam 96 öğrencinin katılması bekleniyor.

Seminer ve çalıştaylardan oluşacak olan etkinliğin çalıştay konuları Örgütlenme, Türk Gemi İnşa Sanayisi, Çalışma Sahaları, Eğitim, İnovatif Fikirler, Kadının Sektördeki Konumu ve Savunma Sanayi olarak belirlendi. Program dahilinde düzenlenmesi planlanan panellerde ise İnsan Kaynakları, Askeri Projeler ve Yat Tasarımı ve Üretimi konuları anlatılacak.

Etkinlik sonrası hazırlanacak olan çalıştay raporu ise tüm sektör paydaşlarıyla paylaşılarak sektörel gelişime katkıda bulunulması planlanıyor.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu’nu sosyal medyadan takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim