Gemi Mühendisliği Haftası'18 " etkinlikleri kapsamında 12-13-14 Aralık 2018 tarihinde Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panellerin 1. oturumu olan “Elektrikli Sevk Sistemleri” 12 Aralık 2018 tarihinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Denizcilik ve gemi inşa sektörünün yanı sıra öğrenciler de panele katılım gösterdi.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Bostancı’nın ve ardından KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Kocabaş’ın konuşması ile başladı. Davete katılamayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mevlüt Uysal’ın selam ve tebrik mesajı okundu.

BMA Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mert Ünlüsan ve BMA Teknoloji AR-GE Müdürü Sayın Akın Artun’un sunumları ile başladı ve panelistlere teşekkür plaketlerinin takdim edilmesi ile ilk gün son buldu.

" Gemi Mühendisliği Haftası'18 "  2. günü “Balast Suyu Arıtma Sistemleri ve Kuralları” yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Piri Reis Üniversitesi Sayın Prof. Dr. Nurhan Kahyaoğlu moderatörlüğünde başlayan oturum, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Plan Onay Mühendisi Sayın Serdar Seber, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Araştırma Kural Geliştirme Mühendisi Sayın Aslı Yaldız Öztekin ve Lloyd’s Register Plan Onay ve Helpdesk Koordinatörü Sayın Hüseyin Doğar ile devam ederek sunumları gerçekleştirildi. Panelistlere teşekkür plaketlerinin takdim edilmesi ile ikinci gün son buldu.

" Gemi Mühendisliği Haftası'18 "  3. günü “Uluslararası Sülfür Emisyon Kuralları ve Baca Gazı Yıkama Sistemleri” yoğun katılım ile gerçekleştirildi..

Milli Savunma Üniversitesi-Deniz Harp Okulu Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Dursun Alkan moderatörlüğünde başlayan oturum, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Plan Onay Mühendisi Sayın Serdar Seber, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Araştırma Kural Geliştirme Mühendisi Sayın Aslı Yaldız Öztekin, DNV-GL Bayrak Devleti Onayları Birimi Yöneticisi Sayın Yasemin Üstünlüoğlu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Öğr. Gör. Sayın Prof. Dr. Selma Ergin ile devam ederek sunumları gerçekleştirildi. Panelistlere teşekkür plaketlerinin takdimi ile üçüncü gün son buldu.

Editör: TE Bilişim