DOKUZ EYLÜL’DE 20. BAHAR KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü 2016 Bahar Kariyer Günleri 18-27 nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 26 farklı denizcilik kuruluşunun temsilcilerinin oluşturduğu 29’un üzerinde konuşmacının katılması öngörülen 2016 Bahar Kariyer Günleri geleneksel olarak öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında değerli fikir alışverişlerine ortam yaratmaktadır.

18 Nisan 2016 – 20 Nisan 2016 tarihleri arasında; sırasıyla; MARTI-LİNK Konteyner Hizmetleri Ltd. Şti. , İMEAK DTO İzmir Şubesi, MARE Tedarik, Lojistik, Denizcilik ve Dış Ticaret A.Ş., Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFMED), Gemi Tedarikçileri Derneği (TURSSA), İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. (İZDENİZ A.Ş.), ARKAS Holding A.Ş, APM Terminalleri Liman İşl. A.Ş., BUSS ERK Liman İşl. ve Loj. Hizmetleri Ltd. Şti, DP World Yarımca Liman İşl. A.Ş., EKOL Lojistik A.Ş., MEDLOG Lojistik Gemicilik Turizm A.Ş., MYL Lojistik A.Ş., TOTAL Lojistik A.Ş. şirketlerinin değerli yöneticileri ve temsilcileri Bahar Kariyer Günleri’ne konuk olacaklar. 25 Nisan 2016 – 27 Nisan 2016 tarihleri arasında; sırasıyla; CATONI Deniz İşleri A.Ş., EGEKONT Konteyner Taşımacılık A.Ş., MAERSK Denizcilik A.Ş., MSC Gemi Acenteliği A.Ş., ELA Gemi Kiralama Ltd. Şti., İLYA Denizcilik Ltd., Gemi Brokerleri Derneği (GBD), TRANSATLANTİK Denizcilik ve Gemi Acenteliği Nakliye Ticaret Ltd. Şti., Ege Liman İşletmeleri A.Ş. – Kuşadası, Bodrum Yolcu Limanı İşletmeleri A.Ş. –Bodrum, D-MARIN Marinalar Grubu, IC ÇEŞME MARİNA Yatırım ve Turizm İşletmeleri A.Ş., NETSEL Turizm Yatırımları A.Ş. değerli yöneticileri ve temsilcileri Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencileri ile buluşacaklar.

Armatör, gemi acenteliği, gemi brokerliği, ithalat, ihracat, lojistik, taşıma işleri komisyonculuğu, liman ve marinaların hepsine birer gün ayrılan, sektörü bütünüyle ele alarak hem sektörel hem kişisel gelişim açısından katkı sağlayacak 2016 Bahar Kariyer Günleri çok yakında . Alanlarında önde gelen firmaları ve birbirinden değerli konuşmacıları ile 2016 Bahar Kariyer Günleri 6 gün sürecek olup, oturumlar Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonunda 12:00 – 13:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Denizcilik Fakültesi, kariyerine bir adım daha yaklaşıp tercihlerine yön vermek isteyen öğrencilere ve denizcililk sektörü hakkında merakı olan herkese bu kariyer günleri ile kapılarını açıyor. Denizcilik ve lojistik sektöründe çalışan uzmanlarla buluşma imkanı sağlayarak teoride öğrenilenleri, pratiğe dönüştürme fırsatı veren ve iş dünyasına bir adım daha yaklaştıran, iş ve staj imkanı sağlayan, iletişim becerilerini geliştiren Bahar Kariyer Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektöre olan farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Fakültenin değerli akademisyenlerinin yönlendirmesi ve öğrencilerin gayretiyle gerçekleşecek olan 2016 Bahar Kariyer Günleri, her üniversiteden öğrencilerin katılımına açıktır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi yıllardır süregelen kariyer günlerinde olduğu gibi 20. yılında da öğrencilerin yoğun katılımını beklemektedir.

2016 BAHAR KARİYER GÜNLERİ PROGRAMI 
 
18 Nisan 2016 Pazartesi 
Yusuf ÖZTÜRK; İşletme Sahibi / MARTI-LİNK Konteyner Hizmetleri Ltd. Şti. , Yönetim Kurulu Başkanı / İMEAK DTO İzmir Şubesi  
Osman BİLGİN; İşletme Sahibi / MARE Tedarik, Lojistik, Denizcilik ve Dış Ticaret A.Ş. 
Yönetim Kurulu Başkanı / Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFMED) , Genel Sekreter / Gemi Tedarikçileri Derneği (TURSSA) 
Özgür ÜŞENTİ; İskeleler Sorumlusu 
Fatma ERDOĞDU; İnsan Kaynakları Müdürü / İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. (İZDENİZ A.Ş./ İzmir Büyükşehir Belediyesi 
 
Didem BORAN; YANG MING Anadolu Genel Müdürü / ARKAS Holding A.Ş 
19 Nisan 2016 Salı 
Özlem SEVİLKAN; İnsan Kaynakları Direktörü 
Burak ERDEN; Ticaret Direktörü  / APM Terminalleri Liman İşl. A.Ş. 
Emrah GEZGİN; Genel Müdür / BUSS ERK Liman İşl. ve Loj. Hizmetleri Ltd. Şti 
Erkan YILDIZ; İletişim Müdürü 
Ekin Yaşar YAVUZ; Eğitim Yöneticisi / DP World Yarımca Liman İşl. A.Ş. 
20 Nisan 2016 Çarşamba 
Sonnur SAATÇİOĞLU; Ege Bölge Yöneticisi / EKOL Lojistik A.Ş. 
Gonca ALCA; İstanbul Bölge Müdürü 
Güzin BİLYAY; İnsan Kaynakları Yönetim Organizasyon ve Takım Lideri / MEDLOG Lojistik Gemicilik Turizm A.Ş. 
Ebru ÖBGE; Genel Müdür Yardımcısı / MYL Lojistik A.Ş. 
Cem DURAN; İcra Kurulu Üyesi  / TOTAL Lojistik A.Ş. 
25 Nisan 2016 Pazartesi  
Kazım Burak ŞAR; CATONI Deniz İşleri A.Ş. İzmir Şube Müdürü / CATONI Deniz İşleri A.Ş. 
Selim ÇIRAKOĞLU; RORO Pazarlama Müdürü / EGEKONT Konteyner Taşımacılık A.Ş. 
Emre Can ATAK; MAERSK Line Doğu Akdeniz Bölgesi Ekipman ve Deniz Operasyonları Müdürü / MAERSK Denizcilik A.Ş.  
İbrahim TOSUNOĞLU; Gemi Operasyon ve Aktarma Hizmetleri Müdürü 
Güzin BİLYAY; İnsan Kaynakları Yönetim Organizasyon ve Takım Lideri / MSC Gemi Acenteliği A.Ş. 
26 Nisan 2016 Salı 
Nuvara Uslu ERDÖNMEZ; Gemi Brokeri / ELA Gemi Kiralama Ltd. Şti. 
Görkem ÖVÜL; Yönetici Ortak / İLYA Denizcilik Ltd. 
Şinasi ONUR; Yönetim Kurulu Başkanı 
Ömer ÖRTEL; Yönetim Kurulu Üyesi / Gemi Brokerleri Derneği (GBD) 
Hakkı DENİZ; Genel Müdür / TRANSATLANTİK Denizcilik ve Gemi Acenteliği Nakliye Ticaret Ltd. Şti 
27 Nisan 2016 Çarşamba 
Aziz GÜNGÖR; Ege Ports - Bodrum Cruise Port Genel Müdürü / Ege Liman İşletmeleri A.Ş. -  Kuşadası / Bodrum Yolcu Limanı İşletmeleri A.Ş. –Bodrum 
M.Kemal SAATÇIOĞLU; D-Marin Marinalar Grubu CEO / D-MARIN Marinalar Grubu 
Can AKALTAN; Genel Müdür / IC ÇEŞME MARİNA Yatırım ve Turizm İşletmeleri A.Ş. 
Onur KUNDUZ; Ön Büro ve Liman Şefi / NETSEL Turizm Yatırımları A.Ş. 
 
Editör: TE Bilişim