D-Marin ve Jotun Boyadan eğitim

 D-Marin, Jotun Boya ile birlikte 22 Şubat ve 8, 9 Mart tarihlerinde, kaptanlar ve tekne sahiplerine “Yat Boyaları Uygulama Detayları ve Ozmoz Tedavisi” eğitimi verecek.

D-Marin, tekne bağlama hizmetlerinin yanı sıra tekne sahibi, kaptanlar ve sektörden ilgili kişilerin bilgi seviyelerini arttırmayı amaçladığı D-Marin Training eğitim programı kapsamında, Mart ayında yat boyalarının uygulama detayları ve ozmoz tedavi ve korumasında izlenecek yol ile ilgili eğitim verecek.

Norveç’te kurulan ve 90 yılı aşkın deneyimiyle uzun bir denizcilik tarihine sahip, dünyanın lider boya üreticilerinden olan Jotun Boya, tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor. Tekne sahipleri ve kaptanlara faydalı ve sürekli eğitimler sunan D-Marin Training’in, Jotun Boya işbirliğiyle düzenlediği eğitimde katılımcılar, yat boyalarının uygulanmasında dikkat edilmesi gereken hususların yanı sıra ozmoz öğrenecekler.

Son zamanlarda tekne sahiplerinin sıklıkla karşılaştığı ozmozun oluşma nedenleri, teknenin hangi alanlarında ozmozla karşılaşılabileceği ve ozmoza karşı korunma yöntemlerinin neler olduğu katılımcılara aktarılacak. Sunumların yanı sıra soru-cevap kısmında ise tekne sahipleri ve kaptanlar, teknelerinin tüm boya ihtiyaçlarına yönelik sorularına yanıt bulacaklar.

D-Marin Training çerçevesindeki bu eğitim, Jotun Boya Yat Teknik Servis ve Pazarlama ekibi tarafından 2 saatlik bir sürede ve kaptanlar başta olmak üzere tüm tekne sahiplerine açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor.

Eğitim Tarihleri – Yer – Saat Bilgisi

22 Şubat 2017 D-Marin Göcek Saat: 11.00

8 Mart 2017 D-Marin Didim Saat: 11.00

9 Mart 2017 D-Marin Turgutreis Saat: 11.00

Editör: TE Bilişim