Ayships PRÜ Kariyer Günü Etkinliklerine Katıldı

Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen kariyer günleri pazartesi günü itibariyle başladı. Ayships (Aydın Deniz İşletmeciliği A.Ş.) etkinliğe katılan ilk konuk şirketlerden biri oldu.

Ayships Genel Müdürü Burak Alkoç, İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Özge Ataman ve Teknik Müdürü Başmüh. Murat Duman’ın katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte Piri Reis Üniversitesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Oktay Çetin, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazmi ÇEŞMECİ,öğretim görevlileri ve öğrencilerin ilgisi dikkat çekti.

Ayships yetkilileri şirket politikalarını anlattıktan sonra karşılıklı soru cevap şeklinde sıcak bir havada geçen etkinlikte genç meslektaşlarına denizcilik ile ilgili genel tavsiyelerde bulunarak; Türk personelinin önemini vurguladılar.

Ayrıca ülkemizde ve global anlamda sektörel değerlendirme, denizcilik örf adetlerininden de bahsedilen toplantıda öğretim görevlileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. Daha sonra Üniversiteyi öğretim görevlileri ve öğrenci temsilcileri eşliğinde  gezerek detaylı bilgi aldılar.




 

Editör: TE Bilişim