ARTI Mühendislik CADMATIC semineri düzenledi

CADMATIC Türkiye temsilcisi ARTI Mühendislik, programın son versiyonunda getirilen yeniliklere ilişkin bilgilendirme semineri düzenledi.

Dünya genelinde 300’ün üzerinde tersane, dizayn ofisi, mühendislik ve danışmanlık firması tarafından kullanılan CADMATIC programının Türkiye temsilcisi olan ve aynı zamanda özel gemi tasarımı ve danışmanlığı hizmeti veren ARTI Mühendislik, Türkiye temsilcisi olduğu CADMATIC programının yeni versiyonuyla gelen yeniliklerin ele alındığı bilgilendirme semineri düzenledi.

Tersane, dizayn ofisleri ve mühendislik firmalarından katılan sektör temsilcilerinin ilgiyle takip ettiği seminerler TEKNE ve DONATIM olmak üzere iki farklı alanda gerçekleşti.

TEKNE konulu düzenlenen seminerde CADMATIC Hollanda ofisinden Juan Prieto tarafından detaylı sunumlar gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak düzenlenen DONATIM seminerinde ise CADMATIC Hollanda ofisinden Henk Kramer önemli bilgilendirmelerde bulundu.

CADMATIC programının son sürümüyle gelen yenilikler ve bunların sağlayacağı kolaylıklara ilişkin bilgi paylaşımının yanı sıra yazılımın son bilgi yönetimi ve görselleştirme araçlarından eSHARE hakkında da kapsamlı bir sunum yapıldı.

Seminerler, soru-cevap kısmı ve sertifika takdimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim