5. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliği

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Gemi ve Denizcilik Kulübünün katkılarıyla 3-4 Ekim tarihleri arasında Yıldız Kampüsü Oditoryum'da beşincisini düzenlenen 5.Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği başlıyor!

Sektör-Öğrenci buluşmasının gerçekleşeceği bu kariyer günlerine birçok denizcilik firması katılacaktır. 3 Ekim Pazartesi günü açılış 10.00'da başlayacaktır.Etkinliğin açılış konuşmalarını Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Yılmaz , Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin Üst, GEMİMO Başkanı Müh. Feramuz Aşkın gerçekleştirecek.

Öğle arasının ardından İnce Denizcilik , VBG Bilka Denizcilik ve MSC Turkey sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Denizin Yıldızları sektör- öğrenci buluşması etkinliği 4 Ekim tarihinde sabah oturumunda Geden Line ve Turkon Holding , Öğle arasından sonra ise Kıran Holding,Chemfleet-CSM Denizcilik , Çebi Denizcilik sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.
Editör: TE Bilişim