Gine Körfezi’nde Yeni Oluşturulan Rapor Sistemi ​

Gine Körfezi Denizcilik Bilgi Ağına katkı olarak Fransa ve İngiltere tarafından Gine Körfezi, Ticaretin Sağlanması İçin Deniz Çevresi Haber Alma Merkezi'nin (Marine Domain Awareness for Trade – Gulf of Guinea / MDAT-GoG) kuruldu.
Fransa ve İngiltere Deniz Kuvvetleri tarafından yürütülecek yeni Merkezin 20 Haziran 2016 tarihinde greenwich saatiyle 08:00'de hizmete gireceği ve öncesinde Gine Körfezi, Deniz Ticareti Bilgi Paylaşım Merkezi (Maritime Trade Information Sharing Centre ,MTISC-GoG) olarak hizmet veren Merkezin yerini alacak.
Belirtilen tarihten itibaren eski merkezin hizmet vermeyeceği, bu tarihten itibaren ( 20 Haziran 2016) tüm iletişimin yeni merkez (MDAT-GoG) ile sağlanması gerektiği bildiriliyor. Bu kapsamda ayrıca, yeni merkezin iletişim detaylarını ve ek bilgileri de içeren Batı Afrika ve Gine Körfezi Deniz Güvenliği Haritası güncellenmiştir.
Yeni merkezin iletişim bilgileri aşağıdadır.
 
Marine Domain Awareness for Trade – Gulf of Guinea / MDAT-GoG)
e-posta: [email protected]
Telefon: +33(0)298 22 88 88             
Daha ayrıntılı bilgi için : [email protected] adresinden ICS Çevre ve Ticaret Müdürü Sn. John Stawpert ile iletişime geçilebilmektedir.
Kaynak:DTO
Editör: TE Bilişim