Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da teknik direktörü Namık Altunsoy, Yomraspor ile yarın yapacakları maç için Trabzon’a umutlu gittiklerini söyledi.
Altunsoy, yaptığı açıklamada, Yomraspor’un iyi ve başarılı bir ekip olduğunu bu nedenle deplasmanda kendilerini oldukça zorlu bir maç beklediğini belirtti. Altunsoy, son haftaların iki önemli sonucuna imza atan takımının karşı karşıya geleceği maçta güzel bir futbolun ortaya konulacağını kaydetti. Altunsoy, “Bizde rakibimiz de son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. İki takımın da moralli ve motivasyonu yerinde. Bu nedenle yarın ki maçın oldukça güzel ve çekişmeli geçeceğini düşünüyorum” dedi.
Her maçın final niteliği taşıdığını ifade eden Alutnsoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Alacağımız 3 puanlar birbirinden değerli olacak. Liderle olan farkı kapatmak için puan kaybetme kredimiz yok. Öncelikle önümüzdeki ilk maç diyoruz. Bu maçı kazanarak önemli bir engeli daha aşmak istiyoruz.”
TRABZON’DA GALİBİYETİ YOK
Diyarbekirspor, bugüne kadar Trabzon’da oynadığı maçlarda galip gelemedi. 2013-2014 sezonunda Arsinspor’la 1-1 berabere kalıp geçen sezon Arsinspor’a 1-0 yenilirken, bu sezon Ofspor’la 0-0 berabere kaldı.
Yarınki maç öncesinde iki takımın çarpıcı istatistikleri var. Yomraspor, 12 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak evinde 24 puan topladı. Diyarbekirspor ise 12 deplasman maçında 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 16 puan yazdırdı.
Kaynak: iha