Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’nda ünlü yazarlarla buluşan vatandaşlar söyleşi ve imza günlerine yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye’nin sevilen yazarlarından Kahraman Tazeoğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beni okurlarımla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açmasının ardından kitapseverlerin akınına uğradı. Her gün binlerce vatandaşın akın ettiği fuarda onlarca yazar kitapseverlerle bir araya gelerek söyleşi ve imza günlerine katılıyor. Ünlü yazarların imza günlerinde ve söyleşilerde kitapseverlerle bir araya geldiği Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu’nu ağırladı. Kitapseverler Tazeoğlu’ndan imza almak için uzun kuyruklar oluştururken, kitaplarını okurları için imzalayan ünlü yazar, hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Bunca insan sizin sayenizde yazarla buluşuyor"

Burada bir söyleşi yapan Kahraman Tazeoğlu, "Beni okurlarımla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Bunca insan sizin sayenizde yazarla buluşuyor. Bu Denizli’de düzenlenen ilk kitap fuarı ama inşallah sonuncusu olmayacak, daha niceleri olacak çünkü buna çok ihtiyacımız var" dedi. Bu şekilde fuarlar olduğu sürece insanların daha çok kitap okuyacaklarını belirten Tazeoğlu, "İnsanı ve dünyayı değiştirebilmek için insanların okumaya ihtiyacı var. Düzenlenen bu fuar ile insanlar yazarlarla bir araya gelerek onlara kalplerindeki, gönüllerindeki bütün soruları sorabilecekler. Bize bu imkanı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. Sizin gücünüzü arkamızda hissetmek bize daha iyi şeyler yazdırıyor” dedi.

“Seneye yine buradayım”

Tazeoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sevgili Denizlili okurlarım biliyorum hepiniz burada olmak isterdiniz. Gelemeyenler, uzakta olanlar hiç merak etmeyin ben artık her sene bu fuarda olacağım. Bu sene gelemezseniz bile seneye mutlaka buyurun gelin. Kitapla kalın, okumaya devam edin."
Kaynak: iha