Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Fırat Kalkanı Harekâtı’ nda El-Bab bölgesinde yaralanan Denizlili Astsubay Çavuş Mehmet Ali Şahin’i baba ocağında ziyaret etti.

Türkiye sınırına 30 km uzaklıkta bulunan El-Bab’ta bombalı aracın infilak etmesi sonucu yaralanan Denizlili Gazi Mehmet Ali Şahin memleketi Denizli’ye geldi. Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ailesinin evinde istirahat eden Gazi Mehmet Ali Şahin’i ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı.

Şahin, Kaymakam Görücü ve Başkan Subaşıoğlu’na bölgede yaşananları anlattı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün Allah’a şükürler olsun ki seni karşımızda dimdik görüyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazi olan tüm askerlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Hem şehitlerimizin ailelerinin hem de gazilerimizin yanındayız. Bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz. Umarız en kısa sürede sağlına kavuşursun” dedi.
Kaynak: iha