Yüzen şehir bin 300 Türk taşıdı


 
MSC Cruises filosunun 3 bin yolcu kapasiteli, en büyük gemisi MSC Orchestra , ilk turuna başladığı 5 Haziran `dan bugüne kadar düzenlediği 12 seferde, bin 300 Türk yolcuyu Ege ve Adriyatik `in en güzel liman kentlerine taşıdı.

Arkas Holding ortaklığıyla Türkiye `de hizmet vermeye başlayan İtalya `nın en büyük özel kruvaziyer şirketi MSC Cruises , iki yıl içinde devreye sokacağı 3 gemi ile Antalya , Marmaris , Bodrum ve Çanakkale `ye de turlar düzenleyecek.

600 EUROYA 7 GECE 8 GÜN

Gezisitesi.com adresi üzerinden erken rezervasyon yapanların 600 eurodan seyahat etme imkanı bulduğu gezi eylül ayında kişi başı 720 euro , ekimde ise 670 euro olacak. Gezisitesi.com Genel Müdürü Alkın Yöney , gelecek sene internet üzerinden rezervasyonda yüzde 100`lük bir artış beklediklerini bu yolla seyahat edecek Türkler `e büyük avantajlar kazandıracaklarını kaydetti. Her çarşamba Salı Pazarı `ndan aldığı Türk yolcularını 7 gece 8 gün süren tur kapsamında İtalya, Yunanistan ve Hırvatistan `daki liman kentlerine taşıyan gemide kasım sonuna kadar 2 bin 500 Türk yolcusuna hizmet verilmesi hedefleniyor. Gemi, 18 güvertesi, fitness /dinlenme alanları, koşu parkuru, saunası, Türk hamamı, yüzme havuzları, jakuzileri, restoranları, 3 katlı bin 250 kişilik tiyatro salonu, gece kulüpleri, alışveriş mekanları ve mini club `ı ile tam bir yüzen şehri andırıyor. Geminin bir haftalık seyahatinde bir kasabanın tüketimine eşit gıda ürünleri tüketiliyor.

Haber: Bugün
Fotoğraf:
www.gemifoto.com

Editör: TE Bilişim