Türsab'ın Feribotları İzmir'den Sıcak İlgi Görmedi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin(TÜRSAB) armatörlerle ortak olarak aldığı ve İstanbul-İzmir arasında başlattığı feribot seferlerinin İzmir'den ilgi görmediği ortaya çıktı.

Ege Denizi'nde iki feribotu bulunan turizm sektörünün buna sevindiğini belirten TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, ancak bu sayının geniş sahil şeridi için yetersiz olduğunu ifade etti.

Bu feribotlardan randıman alamadıklarını ve İzmir'den sıcak ilgi görmediklerini kaydeden Ulusoy, "Bu feribotların başka yere alınması ısrarlarına karşı çıktım. Gemilerin biri İstanbul-İzmir-Çeşme-Bodrum rotasında, biri de Bodrum ile Yunan adaları arasında çalışacak. Akdenizi charter olarak geçeceğiz. Ayrıca üçüncü gemiyi alacağız. Deniz A.Ş.'nin iki gemisi, 15 Mart ile 25 Nisan arası Çanakkale-İstanbul arası çalışacaktır." dedi.

Ulaştırma Bakanlığı'nın zarar ettiği gerekçesiyle kaldırdığı İstanbul-İzmir feribot seferleri, TÜRSAB'ın girişimiyle 18 Mayıs'ta yeniden başlamıştı. Samsun ve Ankara feribotlarıyla İstanbul'dan İzmir, Çeşme ve Bodrum'a yapılan feribot seferlerinde beş yıldızlı hizmet sunuluyor. (Cihan Haber Ajansı) 
 
Haberler.Com
 

Editör: TE Bilişim