TÜRKİYE VE YUNANİSTAN DENİZ TURİZMİ YATIRIMCILARI İZMİR'DE BİRARAYA GELDİ

Yunanistan Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosluğu ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi koordinesinde düzenlenen "Türkiye–Yunanistan Deniz Turizmi ve Yatırımları Forumu” başladı. Forumun açılışına, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Yunanistan’ın Ankara Büyükelçisi Kiriakos Loukakis, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, İzmir protokolü, deniz turizmi sektöründe faaliyet gösteren Türk ve Yunan firmaları katılıyor.


“Türkiye–Yunanistan Deniz Turizmi ve Yatırımları Forumu"nda açılış konuşmasını İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk yaptı.

Yunanistan’ın Ankara Büyükelçisi Kiriakos Loukakis, Türkiye ile Yunanistan arasında turizmin gelişmesi gerektiğini söyledi.

 "Türkiye Yunanistan Deniz Turizmi ve Yatırımları Forumu"nda Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşma yaptılar.



İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ile Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen "Türkiye-Yunanistan Deniz Turizmi ve Yatırımları Forumu", aile fotoğrafı ile sona erdi.
Editör: TE Bilişim