Suudi prens ve prensesler 75 metrelik süper lüks yatla Bodrum'da 

Bodrum'a 75 metrelik süper lüks yatla gelen Suudi kraliyet ailesine mensup prens ve prensesler, cennet kentin tadını çıkarmaya başladı. Jet-ski yapıp bir beach club'ta eğlenmeye giden kraliyet ailesi mensuplarına, korumalar jet-ski ve zodyak botlarla eşlik ederken, yata kimse yaklaştırılmadı.

Yunanistan'ın Mikanos Adası'ndan dün sabah Yalıkavak, ardından Torba Koyu'na gelen Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinden prens Waleed Bin Abrahuel Al-İbrahim ile prens kardeşleri Halid Bin İbrahim El İbrahim ve Abdulaziz Bin İbrahim El İbrahim ile prensesler Ameerah Al Taweel ve Sara Bin Talal Bin Abdulaza Al Saud cennet kentte demir attı. Kraliyet ailesine ait 75 metrelik ultra lüks 160 milyon dolar değerindeki 'Mogambo' isimli yat dikkat çekti.

ETRAFINDA KUŞ UÇURTULMADI

Yanlarında bir İngiliz ailenin de bulunduğu yat, Torba Koyu'ndaki Zeytinlikahve Mevkii'nde demirledi. Yatın arkasında toplu halde denize giren Suudi prens ve prenseslere, jet-ski'li ve zodyak botlu korumalar eşlik etti. Korumaların bölgeden geçen ve merak ederek yata yaklaşmak isteyen tekne ve deniz araçlarını yarım milden fazla yaklaştırmadıkları görüldü.

Suudi prens ve prenseslerin bir süre jet-ski yaptığı görüldü.

Editör: TE Bilişim