Palmarina Bodrum, İngiliz The Yacht Harbour Association Tarafından 2018 Gold Anchor (Altın Çapa) Ödülü’ne Layık Görüldü

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Palmarina Bodrum, inovatif çalışmaları nedeniyle; The Yacht Harbour Association (İngiliz Yat ve Liman İşletmecileri Birliği) tarafından Gold Anchor (Altın Çapa) Süper Yat Marinası kategorisinde ödüle layık görüldü.

Her yıl “Dünyanın En İyi Marina”larına verilen NMU Gold Anchor ödülünü, Londra Boat Show 2018’de düzenlenen törende Palmarina Bodrum adına Marina Genel Müdürü Akbulut Kahraman teslim aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Akbulut Kahraman, “Bu değerli ödül, Palmarina’da sunduğumuz kaliteli hizmetin dünya çapında tescili anlamına gelmektedir. Bu nedenle sektörümüzün en önemli ödülü olan Altın Çapa ödülüne layık görülmek bizim için büyük bir onurdur. Palmarina Bodrum’un Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki süperyatlar için vazgeçilmez bir merkez olmaya devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

NMU Gold Anchor (Altın Çapa) ödülü; The Yacht Harbour Association (Avrupa Yat Limanları Birliği) tarafından seçilen gizli müşterilerin dünya çapındaki marinaları denetleyerek, kalite standartlarını ölçümlemesi sonucu verilmektedir.

Türkiye’nin 5 Gold Anchor (Altın Çapa) ödülü sahibi tek süperyat marinası olan Palmarina Bodrum, 135 metre uzunluğa kadar 69 adet süperyatı ağırlama kapasitesiyle Avrupa’daki benzerlerinin de önünde yer almaktadır.

Editör: TE Bilişim