Orient Queen Tura ile bayramda Ege adalarında

Lüks Orient Oueen Kruvaziyeri ile 21-26 Ekim 2006 tarihlerinde gemi  ile ve vize alma zorunluluğu olmadan Ege adalarının gizli kalmış güzelliklerini  daha yakından tanıyabileceksiniz.

Tura Turizm tarafından düzenlenen Bayram Turu 5 gece 6 gün sürecek. 21 Ekim 2006’da İzmir’den hareket edecek Orient Queen Kruvaziyeri; sırasıyla Rodos, Santorini, Pire(Atina) – Mikonos ve İzmir güzergahını izleyerek yolcularına çok farklı ve unutulmaz bir tatil yaşatacak.

Kişi başı 390 Euro’dan başlayan fiyatlar içinde; tam pansiyon konaklama, beş çayları, gece yarısı ikramları ve tüm aktiviteler dahildir. 17 yaşına kadar olan çocuklar anne-babanın yanında ücretsiz seyahat edebilecek. Her türlü konforu barındıran 361 kabinli kruvaziyerde Casino, Güzellik Salonu, Yüzme havuzu, Sauna, Mini Golf Kortu, Jakuzi ,Duty Free Shop’u bulunmaktadır.

Ayrıca ,Tura Turizm, seyahate katılan yolcuları, extra turlarda Türkiye’de ilk kez kişi başı 2 milyon USD’lik sigorta ile güvence altına alıyor.

TURA TURİZM-SEAMER TOURS

İstanbul’da 1966 yılında kurulan, Tura Turizm, 30 ülkeden farklı turizm acentelerine ve tur operatörlerine çeşitli hizmetler sunan, yurt içine yüksek miktarda turist girdisi sağlayan, aynı zamanda yurt dışına turlar organize eden ilk turizm acentelerindendir.

Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Tura Turizm, özel kuruluş olarak yolcu gemisi ve feribot işletmeciliğini de yapmıştır. Türkiye’de yine ilk olarak Türk yolcular için charter seferleriyle Akdeniz, Atlantik, Baltık Denizi’nde kruvaziyerler düzenleyen Tura Turizm, 40 yıldır aynı kalite hizmeti vermeye devam ediyor.

Tura Turizm-Seamer Grubu Yılda ortalama 200.000 yabancı ve 10.000 yerli turiste hizmet vermektedir.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim