Türkiye kruvaziyer turizmi MSC Cruises’la 12 ay sürüyor

MSC Cruises filosunun en büyük ve en yeni gemisi MSC Orchestra kasım ayı itibariyle kış programına geçiyor. Seferine; İtalya, Yunanistan, Mısır, Kıbrıs ve Türkiye uğraklarını kapsayan “Akdeniz Turu” ile başlayacak MSC Orchestra, dönüşümlü olarak  “Kanarya Adaları” seferi de yapacak. 

Arkas Holding ortaklığıyla Türkiye’de hizmet vermeye başlayan İtalya’nın en  büyük özel kruvaziyer şirketi MSC Cruises, dünya çapında ortalama 13. 6 milyon kişinin seyahat ettiği kruvaziyer turizmine önemli bir ivme kazandırıyor. Haziran ayından itibaren İstanbul-Akdeniz seferi yapan MSC Cruises’ın en yeni ve en büyük gemisi MSC Orchestra, her hafta İstanbul’dan aldığı yolcularını Ege ve Akdeniz’in en güzel limanlarına taşıyor. Mönülerden anonslara kadar yolcularına Türk personeller ile hizmet veren MSC Orchestra, bu özelliğiyle de Türkiye’den kruvaziyer turizmine ilgi gösteren kişilerin sayısının artmasına büyük katkı sağladı.

Ekim sonuna kadar toplam 21 kez uğrayacağı İzmir ve İstanbul Limanı’ndan 2 bin 500 Türk turiste hizmet veren MSC Orchestra, kasım ayından itibaren Kanarya Adaları Turu ile dönüşümlü olarak yeni  Akdeniz Turu’na başlıyor.

İlk defa kışın Türkiye’ye uğrayacak

MSC Orchestra, bu sene ilk defa gerçekleştireceği yeni “Akdeniz Turu” ile  toplam altı defa Marmaris Limanı’na uğrayacak. MSC Cruises’ın bu rotası Türkiye’de de 12 ay boyunca kruvaziyer turizm yıldızının parlayacağının da bir göstergesi. 

Sırasıyla; Cenova-İtalya, Katakalon, Pire, Rodos-Yunanistan, İskenderiye-Mısır, Limassol-Kıbrıs,  Heraklion -Yunanistan, Marmaris-Türkiye ve Napoli, Cenova-İtalya rotasını izleyecek geminin “Akdeniz Turu”  toplam 11 gece / 12 gün sürüyor.

Kış programının son seferini 2008’in Mart ayında yapacak MSC Orchestra, yerini, halen yapım aşamasında olan MSC Poesia’ya bırakacak. Mart 2008'de denize inecek MSC Poesia, ilk seferine 22 Nisan 2008 tarihinden itibaren İzmir ve İstanbul'dan başlayacak. 12 Kasım 2008 tarihine kadar devam edecek seferler sırasında her hafta İzmir ve Istanbul'a 30’ar kez uğrayacak MSC Poesia’nın rotası; Türkiye’den sonra Dubrovnik, Venedik, Bari ve Katakolon Limanları olacak.

Kış ortasında yazı tercih edenlere Kanarya Adaları Turu

MSC Orchestra,  Akdeniz Turu ile dönüşümlü gerçekleştireceği Kanarya Adaları Turu, tatile doyamayanlar için yeni bir alternatif. MSC Cruises’un, İtalya, İspanya, Fas ve Portekiz rotasını izleyecek bu turu, yolcularına kış ortasında yaz mevsimini yaşatacak.  İlk seferini 25 Kasım’da İtalya’dan hareketle  başlayacak MSC Orchestra, Kanarya Adaları Turu’nu toplam 11 gece / 12 günde tamamlıyor.

MSC Cruises’ın kış aylarına özel olarak hazırlanan her iki tur programında da erken rezarvasyondan yararlanmak isteyenler kişi başı 640 euro’dan başlayan   fiyatlarla, adeta yüzen bir şehri andıran MSC Orchestra’nın eşsiz konforundan yararlanabilirler.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim