MSC Magnifica'nın, İzmir ve İstanbul çıkışlı Ege-Adriyatik seferleri başladı

MSC Cruises'un 2005 yılından bu yana gerçekleştirdiği İzmir ve İstanbul hareketli haftalık Ege Adriyatik programını, bu sene MSC Magnifica gerçekleştiriyor.

Seferlerine, 15 Nisan Çarşamba günü İzmir’den, 16 Nisan Perşembe günü İstanbul’dan Türk yolcularını alarak başlayan MSC Magnifica gemisi, 19 Kasım tarihine kadar haftalık Ege –Adriyatik programını sürdürecek. MSC yetkilileri, geminin tanıtımı için gazeteciler ve acentecilerden oluşan bir gruba yönelik bir ship trip gerçekleştirdi. Yetkililerin verdiği bilgilere göre gemi, 16 Nisan – 19 Kasım 2015 tarihleri arasında haftalık olarak gerçekleştireceği Ege- Adriyatik programında İzmir ve İstanbul’dan hareketle sırasıyla Dubrovnik, Venedik, Brindisi, Katakolon, İzmir ve İstanbul rotasını izleyecek.

15 KAT YÜKSEKLİĞİNDE

Ünlü İtalyan iç mimari ve tasarım stüdyosu De Jorio imzalı MSC Magnifica gemisi, adeta yüzen bir şehir. Tasarım harikası bu geminin 293,8 metre uzunluğunda ve 15 kat yüksekliğindeki dev gövdesinde, 3.013 yolcunun konaklayabileceği 809'u balkonlu 1275 kabin, her birinde ayrı aktivitelerin gerçekleştirildiği 22,000m2 yaşam alanı, biri çocuklara ayrılmış 3 yüzme havuzu, fitness/dinlenme alanları, koşu parkuru, sauna, Türk hamamı, jakuziler, 4 restoran, ikisi açık havada olmak üzere 10 bar, 3 katlı 1.250 kişilik tiyatro salonu, casino, disko, alışveriş mekanları, 4D sinema, bilardo ve bowling gibi birçok farklı seçenek bulunuyor.

TÜRKÇE HİZMETLER DE BULUNUYOR

MSC Cruises, Türk yolcularının rahatlığı ve keyifli bir seyahat geçirmeleri amacıyla, diğer gemi firmalarında olmayan birçok Türkçe hizmeti gemilerinde uyguluyor. Özellikle ilk defa gemi yolculuğuna çıkacak olan Türk yolcular için bu hizmetler büyük kolaylıklar sağlıyor. MSC Magnifica’da bulunan Türkce hizmetlerden bazıları; Türkçe rehber eşliğinde şehir turları, gemide çeşitli alanlarda hizmet veren Türk personel, Türkçe menü, günlük Türkçe bülten, Türk TV kanalı, Türk kahvaltı tabağı, Türkce müzik, Türk kahvesi, rakı, ve okey / tavla gibi oyunlar.

Editör: TE Bilişim