MSC Cruises ile Marmaris’e 15 bin Turist

MSC Cruises filosunun en büyük ve en yeni gemisi MSC Orchestra kasım ayı itibariyle kış programına geçiyor. “Akdeniz Turu” ile başlayacak seferinde ilk kez Marmaris Limanı’na uğrayacak gemi, tüm kış sezonu boyunca toplam altı kez yanaşacağı Marmaris’e 15 bin turist taşıyacak. 

Arkas Holding ortaklığıyla Türkiye’de hizmet vermeye başlayan İtalya’nın en  büyük özel kruvaziyer şirketi MSC Cruises, dünyada 15.5 milyon kişinin seyahat ettiği kruvaziyer turizmine katkısı her geçen gün artıyor. Dünya turizm sanayisinin tercih ettiği ülkeler arasında dokuzuncu sırada bulunan Türkiye, kruvaziyer turizmiyle de her geçen gün yerini yükseltiyor.

İlk defa kışın Türkiye’ye uğrayacak

MSC Orchestra, bu sene ilk defa gerçekleştireceği yeni “Akdeniz Turu” ile  toplam altı defa Marmaris Limanı’na uğrayacak. MSC Cruises’ın bu rotası Türkiye’de de 12 ay boyunca kruvaziyer turizm yıldızının parlayacağının da bir göstergesi. 

Sırasıyla; Cenova-İtalya, Katakalon, Pire, Rodos-Yunanistan, İskenderiye-Mısır,   Heraklion -Yunanistan, Marmaris-Türkiye ve Napoli, Cenova-İtalya rotasını izleyecek geminin “Akdeniz Turu”  toplam 11 gece / 12 gün sürüyor.

Mönülerden anonslara kadar yolcularına Türk personeller ile hizmet veren MSC Orchestra, bu özelliğiyle de Türkiye’den kruvaziyer turizmine ilgi gösteren kişilerin sayısının artmasına büyük katkı sağlıyor.

Yazın 65 bin yolcu taşıdı

Haziran ayında İstanbul-Akdeniz seferine başlayan MSC Cruises’ın en yeni ve en büyük gemisi MSC Orchestra, ekim sonuna kadar toplam 21 kez uğradığı İzmir ve İstanbul Limanı’na toplam 65 bin turist taşıdı.  her hafta İstanbul’dan aldığı yolcularını Ege ve Akdeniz’in en güzel limanlarına taşıdı.

Kış ortasında yazı tercih edenlere Kanarya Adaları Turu

MSC Orchestra,  Akdeniz Turu ile dönüşümlü gerçekleştireceği Kanarya Adaları Turu, tatile doyamayanlar için yeni bir alternatif. MSC Cruises’un, İtalya, İspanya, Fas ve Portekiz rotasını izleyecek bu turu, yolcularına kış ortasında yaz mevsimini yaşatacak.  İlk seferini 25 Kasım’da İtalya’dan hareketle  başlayacak MSC Orchestra, Kanarya Adaları Turu’nu toplam 11 gece / 12 günde tamamlıyor.

2008’de yeni gemiyle seferler devam edecek

MSC Orchestra, 2008 yaz sezonu için yerini, 22 Nisan tarihinden itibaren, halen yapım aşamasında olan MSC Poesia’ya bırakacak. Mart 2008'de denize inecek MSC Poesia, ilk seferine İzmir ve İstanbul'dan başlayacak. 12 Kasım 2008 tarihine kadar devam edecek seferler sırasında her hafta İzmir ve Istanbul'a 30’ar kez uğrayacak MSC Poesia’nın rotası; Türkiye’den sonra Dubrovnik, Venedik, Bari ve Katakolon Limanları olacak.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim