MSC'den Çocuk Dostu Tatil Önerileri

Okullar kapanırken, seyahat severleri bir tatlı telaş sarar. Yaz tatilinde nereye gitsek, çocuklarımızla seyahat edebileceğimiz, seyahat ederken de gerçekten rahat edebileceğimiz neresi olabilir? diyorsanız, çocuk dostu bir gemi seyahatine ne dersiniz?

MSC Cruises gemilerinde ebeveynlerle birlikte çocukların da konforu en ince detaylarına kadar düşünülmüş. Mini Club etkinlikleri kapsamında, 03-06 yaş ve 07-12 yaş için kategorilere ayrılmış takım oyunları, yarışmalar… Yüz boyama etkinliğinden, tiyatro-drama derslerine, resim ve müziğe kadar çok çeşitli etkinlikler yer almakta. Ayrıca 13-17 yaş için de Teenager aktiviteleri kapsamında, sinema, kutu oyunlar, özel animasyon şovlar, mini golf, basketbol gibi herşey onların konforu için düşünülmüş. İsterseniz Mini Club’a çocuğunuzu emanet edip, şehri eşinizle birlikte baştanbaşa keşfedebilirsiniz veya geminin bir barında müziğinizi dinleyip, baş başa zaman da geçirebilirsiniz. Dilerseniz, çocuk havuzları ve eğlencelerine, çocuğunuzla birlikte ailecek de katılabilirsiniz.

Restaurantlarda sağlıklı çocuk menülerinden, çorba çeşitleri, patates kızartması ve hamburger gibi çocukların sevdikleri yemeklere, çocuk büfelerinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Aileler ve çocuklar için güvenlik şartları da son derece titizlikle hazırlanmış. Geminin zemininde yer alan özel kaydırmaz zemin, merdiven parmaklıklarının aralıkları, tiyatrodaki camların dizaynı, balkonlardaki aralıklar ve gemi genelinde açık havadaki tüm boşluklar çocuklar baz alınarak boyutlandırılmış ve güvenlik konusuna azami özen gösterilmiştir. Bununla birlikte, 24 saat hizmet veren tam donanımlı bir sağlık odası, acil müdahale hizmetlerine bile yer verilmiş.

Çocuklara %50'ye varan indirimler
Tüm bu olumlu özelliklerin yanında, MSC Cruises gemi seyahati satın aldığınızda, 17 yaşına kadar olan çocuklarınız için, %50’ye varan özel indirimlerden de faydalanabiliyorsunuz.
Editör: TE Bilişim