Bu kış çok sıcak geçecek

MSC Cruises Türkiye, Türk turistlere lüks gemilerle kışın ortasında Karayipler ve Güney Amerika’nın sahillerinde yazın sıcaklığını geçirme fırsatı sunuyor.

MSC Cruises Türkiye yaz sezonunu tamamlayarak kış programlarına başladı. Arkas Holding ile MSC Cruises şirketinin ortaklaşa kurduğu MSC Cruises Türkiye, yaz ayları boyunca Akdeniz ve Ege sularının ve limanlarının güzelliklerini Türk turistlerine taşıdı. Şirket şimdi de MSC Lirica ve MSC Opera adlı gemileriyle kış aylarında tropik denizlerde. Özellikle yılbaşını sıcak Güney Amerika kumsallarında geçirmek isteyenler için; yeni yılın ilk günlerinde Brezilya, Karayip Adaları ve Bahama’lar bu iki geminin önemli uğrak noktaları olacak. Kışın ortasında kumsallarda dolaşmak, güneşle tropik denizlerin buluştuğu yerde kış mevsiminden uzakta yaz güneşini hissetmek artık mümkün.

 

Batı Akdeniz turu

MSC Cruises, ayrıca kış aylarında nadir görülen Batı Akdeniz turları da düzenliyor. Kışın soğuk günleri böylece Kanarya Adaları ve Fas’ta daha sıcak geçecek. Maceraperestler içinse kış programı kapsamında MSC Melody ve MSC Armonia ile özel turlar planlandı. Yüzyıllar önce dünya keşiflerinin yapıldığı bu rotalar alternatif bir tur olarak sunuluyor. Avrupa’dan Afrika kıyılarını takip ederek Güney Amerika kıyılarına ulaşmak ve daha önce birçok kaşifin rotasını yeniden keşfetmek isteyenler için alternatifler sunuluyor.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim