Marinturk İstanbul City Port  Avrasya Boat Show’a özel fuar kampanyası ile ses getiriyor.

Pendik’in merkezinde yer alan Marinturk İstanbul City Port, 2011 fiyatlarını 2014’e bağladığı Avrasya Boat Show’a özel fuar kampanyasında, hem karada hem denizde yat sahiplerine büyük fırsatlar sunuyor. Fuarda 3. Hall, E 03 no’lu standda yer alan Marinturk, özellikle 18 aylık sözleşme yapan tüm teknelere ilave 6 aylık ücretsiz karapark veya deniz bağlamanın yanı sıra, bu kampanyadan faydalanacaklara işçilik, malzeme ve uygulamanın da dahil olarak verildiği ücretsiz zehirli boya kampanyası ile öne çıkıyor.

Kurulduğu günden itibaren, kendi sektörü içinde ülkemizde “Türk Lirası” üzerinden çalışan tek marina olma özelliğini koruyan Marinturk İstanbul City Port, fuara özel düzenlemiş olduğu kampanyada;

- 6 Aylık bağlama sözleşmesi yapan tüm teknelere, ilave 6 ay kara park veya denizde bağlama,
- 12 aylık bağlama sözleşmesi yapan tüm teknelere, ilave 6 ay denizde bağlama,
- 18 aylık bağlama sözleşmesi yapan tüm teknelere, ilave 6 ay kara park veya denizde bağlama ile zehirli boya malzeme, işçilik ve uygulama seçeneklerini ücretsiz olarak veriyor.

Bunların yanı sıra, yıllık sözleşmelerde ise %30 indirim uyguluyor.

İstanbul Boğazı ve Adalar’ın bütün güzelliklerine ulaşabileceğiniz yakınlıkta olan Marinturk İstanbul City Port, 10 ile 70 metre aralığındaki teknelerin yıl boyunca ağırlandığı özel olarak tasarlanmış gölgelikli ve açık 11 yüzer iskelesi, 720 denizde bağlama kapasitesi, yat sanayisinin kalbi niteliğindeki Tuzla tersanesine 2km mesafede yer alan 100 tekne kapasiteli çekek alanı, 200 tonluk travelift, 40 tonluk boatmover, güçlü teknik donanım ve en son teknolojik alt yapı sistemi ile kusursuz bir hizmet anlayışı içinde yat sahiplerine ev sahipliği yapıyor.

Marina sahası içinde yer alan ofislerin, yat sektörünün lider isimleri tarafından işletilmesi ve sektöre destek veren önemli firmaların da bünyede yer almaları, marinayı önemli ve hareketli bir cazibe merkezi konumuna getiriyor.
Marina, Marmara’nın eşsiz manzarasına sahip kafe ve restoranların yanı sıra; bir çok sektörden farklı markaların yer aldığı alışveriş merkezi ile de, alışveriş sevenler için oldukça çekici bir  “alışveriş ve yaşam merkezi” konumundadır.

Cafe-restaurantlardan süpermarkete, elektronikten hazır giyime, dergi ve kitaptan ev tekstiline, optik saat ve aksesuardan kuyumcuya, sağlık ve kozmetikten kuaföre kadar birçok markayı bünyesinde barındıran “Alışveriş ve Yaşam Merkezi” ile Marinturk İstanbul City Port, denizin hemen yanı başında, eşsiz adalar ve Marmara manzarasının doyumsuz seyrinde haftasonu gezmeleri ve alışveriş için farklı bir alternatif sunuyor.

Marinturk İstanbul City Port, verdiği hizmet kalitesi ve anlayışı ile yat sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren, evlerindeki rahatı ve konforu hissettiren bir “Marina Yaşam Alanı” sunuyor.

Editör: TE Bilişim