Kruvaziyerler 3 bin yolcusu ile Bodrum'da...

"Celebrity Reflection" ve "Voyager" isimli iki kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesini ziyaret etti. İki kruvaziyer gemisi ilçeye 3 bin 189 yolcu getirdi.  Önceki gün Muğla'nın Bodrum ilçesine, iki kruvaziyerle 3 bin 189 yolcu geldi. İlçeye gelen Malta bayraklı 319 metre uzunluğundaki "Celebrity Reflection" ve Bahama bayraklı 152 metre uzunluğundaki "Voyager" adlı yolcu gemileri, Bodrum'a demir attı.

Kuşadası'ndan gelen "Celebrity Reflection" adlı gemide, çoğunluğu İngiliz ve ABD uyruklu 2 bin 863 yolcu ve bin 236 gemi personeli bulunuyor. Naxos Limanı'ndan ilçeye ilk kez gelen "Voyager" adlı gemide ise çoğunluğu İngiliz 326 yolcu ile 220 personel yer alıyor. Gemiden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından Paşatarlası sahilinden ilçe merkezine yürüdü.

Burada eski Bodrum evleri ve guletlerini fotoğraflayan turistler, Cumhuriyet Caddesi'nde hediyelik eşya satan mağazalardan alışveriş yaptı. Bazı turistler de plajda güneşlenerek Bodrum Kalesi'ni izledi. Antik Tiyatro ve diğer tarihi alanları ziyaret eden turistler, güzel havanın keyfini çıkardı. "Celebrity Reflection" adlı kruvaziyerin gece Yunanistan'ın Girit Adası'na, "Voyager" isimli geminin de Rodos'a hareket ettiği bildirildi.
Editör: TE Bilişim