KEŞFEDİLESİ 3 ADA, 3 ŞEHİR

Akdeniz’de sadece popüler kentleri değil, birbirinden keyifli adaları da keşfetmeye ne dersiniz?

Söz konusu adalar olunca, kısa zaman diliminde daha fazla yer görerek Akdeniz’in eşsiz güzelliklerini, yorulmadan keşfedebileceğiniz en ideal seçenek bir gemi seyahatidir. Bavul toplama derdi olmadan, uzun otobüs yolculukları yapmadan, her sabah dinlenmiş olarak yeni bir limana uyanıp, popüler şehirleri ve adaları gezebilirsiniz. MSC Cruises’un düzenlediği, MSC Armonia gemisi ile 7 gecelik Akdeniz programında, aynı seyahat içinde üç popüler şehri ve Akdeniz’in en güzel adalarından üçünü, doyasıya gezebilirsiniz.

Fransa’nın Marsilya şehrinde dünyaca ünlü Provence bölgesini keşfedebilir, İtalya’nın Cenova limanından yola çıkıp, Portofino’da belki de aradığınız aşkı bulabilirsiniz. İtalya’nın Livorno limanına vardıktan sonra, arzu ederseniz Rönesans’ın doğduğu topraklar olan Floransa ve Pisa’yı da gezme imkanınız olabilir. Bu seyahatin en avantajlı yanı ise; Avrupa sosyetesinin en popüler adalarından olan Sardunya’yı gezen seçkin turistlerin arasında yer alabilir, İspanya’nın doğal güzellikleri ve gece hayatı ile ünlenmiş en popüler 2 adası, Palma de Mallorca ile Ibiza’yı da keşfedebilirsiniz. Üstelik bu adaların gece hayatını yaşatabilmek adına, MSC Cruises geminin kalkış-varış saatlerini de buna göre düzenlemiş.

MSC Armonia ile gerçekleşecek 1 haftalık Akdeniz gemi seyahati, 09-30 Temmuz, 27 Ağustos ve 17 Eylül hareketle, uçakla gidiş-dönüş bileti dahil, gemide tam pansiyon konaklama ile 1.379 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Editör: TE Bilişim