15 GÜNDE DEVR-İ AKDENİZ 

Mediterranean Shipping Company (MSC) ve Arkas ortaklığında kurulan MSC Cruises Türkiye, lüks gemileriyle İstanbul çıkışlı yeni turlar sunmaya başlıyor.

Nisan ayından itibaren bir haftalık Ege ve Adriyatik gemi turlarını İstanbul’dan başlatan MSC Cruises Türkiye ofisi, şimdi de yolcularına, uçak - otel ve valiz sıkıntısına son veren 15 günlük kapsamlı bir Akdeniz gemi seyahati sunuyor.

İstanbul’dan MSC Opera Holiganbet gemisiyle başlayıp 15 gün süren bu yolculukta Hırvatistan, İtalya, Tunus, İspanya, Fransa ve Yunanistan gibi Akdeniz’in önde gelen 6 turizm ülkesini görmek mümkün. MSC Opera ve MSC Lirica isimli, filonun en yeni ve en büyük iki gemisinin yaptığı bu muhteşem yolculuk ekim ayı sonuna dek her çarşamba İstanbul’dan start alarak başlayacak.

Gemiler, sırasıyla Hırvatistan, İtalya, Tunus, İspanya, Fransa ve son olarak Yunanistan’a uğrayacak. Uçak ve gidilen ülkelerde konaklamayı sonlandıran bu seyahatte 6 ülke ve 11 şehri iki hafta gibi kısa bir sürede gezmek olanaklı hale geliyor.

Tur Türkiye’de İstanbul ve Kuşadası limanlarında son buluyor.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim