Celestyal Cruises gemileri 2018 yılında da ‘’En iyi hizmet’’ ödülünün sahibi oldu.

En prestijli cruise ödülleri sayılan Cruise Critic Awards'da kruvaziyer yolcuları bu yıl da en iyi hizmet veren gemi olarak Celestyal Cruises’u seçti.

Celestyal Cruises daha önce de en iyi fiyat, en iyi eğlence, en iyi biniş deneyimi, en iyi kara turları alanlarında kendi kategorisinin birincisi seçilmişti Dünya çapında 700 yolcu gemisi ve 500’den fazla limanı kapsayan 350 binden fazla rota deneyimi yorumuyla dünyanın en büyük cruise topluluğu olan Cruise Critic’in geleneksel ödülleri Cruise Critic Cruisers Choise Awards açıklandı.

Kruvaziyer yolcuları bu yıl da tercihinden şaşmadı ve Celestyal Cruises'u 'en iyi hizmet' veren uluslararası kruvaziyer şirketi seçti. Yunan Adaları’na ve Akdeniz'e hizmet veren Celestyal Cruises daha önce de en iyi fiyat, en iyi eğlence, en iyi biniş deneyimi ve en iyi kara turları dallarında birinci olarak 2017'nin en iyileri arasına seçilmişti.

Cruise Critic'den gelen yorumlar tarafsız gezi uzmanları paneli tarafından en iyi okyanus, nehir ve lüks yolcu hatları arasından kategorilere göre seçiliyor. Celestyal Cruises CEO'su Chris Theophilides, prestijli ödülle ilgili şunları söyledi: “Bu büyük ayrıcalığa ulaştığımız için heyecanlıyım, gururluyum; mürettebatmıza minnettarım. Gemilerimizde mutlu ve huzurlu bir aile ortamı yaratabiliyorsak onların özenli ve üst seviyede tutumları sayesindedir. Misafirlerimize kendilerini evlerinde hissettiriyoruz. Bu ödüller, şirketimizin güvenilirliğinin en büyük kanıtı. Genç markamızın global seyir pazarında daha çok tanınmasını ve büyümesini sürdüreceğiz.’’

Editör: TE Bilişim