Denizde Lancia Kalitesi Tanıtıldı 

Lancia markasını taşıyan ilk sürat teknesi süper model Catrinel Menghia'in de yardımları ile tanıtıldı.

Christian Grande tarafından tasarlanan bu yeni sürat teknesi, güç ve zarafetin kesişim noktası olarak lanse ediliyor. Ateşli İtalyan Lancia bu yeni modeli ile sadece karada değil deniz de ortalığı kasıp kavurmak istiyor.

Her ne kadar Lancia'nın tanıtımında yer alan Catrinel ile daha fazla ilgilendiğinizi bilsekte bu süper teknenin teknik özelliklerinden de bahsetmemiz gerekiyor. Teknede iki adet 1120 beygirlik güç üreten Fiat imzalı dizel motor kullanılmış. Bu motorlar ile tekne saatte 55 knot hıza kadar çıkabiliyor. Yenikapı - Bandırma feribotlarının saatte 37,5 knot hız yapabildiğini söylersek sanıyoruz ki Lancia'nın bu yeni modelinin ne kadar hızlı olduğunu gözünüzde canlandırabilirsiniz. Tekneyi 15-45 knot arasında hız sabitleme sistemi ile kullabiliyorsunuz.

Lancia su üzerinde kullanılabilen bu ilk modelinde beygir gücü gibi donanımdan da kaçınmamış. Yolcuların rahatça güneşlenebilmesi için miinderler, denizden sonra duş alınabilecek teak ağacından bir platform, Lancia markalı otomobillerde kullanılan farları andıran LED'li seyir lambaları standart donanımda sunuluyor. Teknenin üstü elektrikli olarak açılabiliyor. Kamara olarak adlandırılan iç mekanda ise minimalist bir banyo, LDC televizyon, klima gibi donanımlar bulunuyor.

Editör: TE Bilişim